Langer thuis met Groene Kruis – Roermond

Verslag door: Els Cordewener

17 mei j.l. heeft de Vakgroep Reflexzonetherapie Limburg zich gepresenteerd op de beurs:

Langer thuis met groene Kruis” in Roermond.

Deze beurs werd georganiseerd door de ledenorganisatie van de Zorggroep in samenwerking met zorgverzekeraar VGZ.

Op de beurs staan stands met o.a. hulpmiddelen om langer thuis te kunnen blijven wonen , maar ook bv. Stoelmassage en mindfulness training waren aanwezig. Ieder jaar word ik door De Zorggroep wel gevraagd voor een beurs, dit jaar stelde ik voor om met meerdere collega’s te komen.

Het idee om met onze vakgroep op de beurs te staan en een presentatie over reflexzonetherapie te geven werd met open armen ontvangen. 

Aanvankelijk dacht ik : Wat heb ik nu weer voorgesteld, een presentatie, ik had het nog nooit gedaan. Er was een groot animo voor de presentatie! De presentatie verliep heel soepel, ik heb met de groep mensen ook een geleide meditatie gedaan. Deze werd heel positief ontvangen. Er waren ook wat goede vragen. Kortom, een leuk en enthousiast publiek. Aan het einde heb ik aangegeven dat we met 4 therapeuten aanwezig waren om een ontspannende massage van 20 minuten te geven. De mensen vielen bijna over elkaar heen om zich in te schrijven. Het was een geweldige ervaring en resulteerde bij enkele van ons gelijk in nieuwe klanten. Het heeft me een enorme positieve boost gegeven.

De samenwerking met andere collega’s is geweldig en ik mag met recht zeggen dat we trots zijn op onze vakgroep.

Er liggen nog diverse verzoeken en kansen klaar voor onze groep om onszelf en ons mooie vak te presenteren en er zijn enorm positieve ontwikkelingen binnen de groep.

Kortom een trein die niet meer te stoppen is.