Week van de reflexzone 2017: Omgaan met pijn

Internationale week van de Reflexzone Therapie 2017 

De internationale Week van de Reflexologie staat bij VNRT dit jaar in het teken van “Omgaan met pijn”. Speciaal in de week van 17 tot 24 september, maar ook daarna, zal aan dit thema door veel reflexzonetherapeuten van VNRT extra aandacht worden besteed.

Informatie: waar en wanneer
Naar aanleiding van de WVDR 2017 worden er door het hele land door VNRT therapeuten informatiebijeenkomsten georganiseerd over Omgaan met pijn en wat reflexzonetherapie hierin voor u kan betekenen. Aansluitend op het informatieve gedeelte is er gelegenheid voor een korte kennismakingsbehandeling.

Ook zijn er praktijken die open spreekuur houden, waar u dan terecht kunt voor informatie en een korte reflexzonebehandeling.

Wij verwijzen u graag naar het overzicht activiteiten op onze site waar per provincie de activiteiten zijn opgenomen, voor zover deze bij ons bekend zijn.

Reflexzonetherapie en Omgaan met pijn
Reflexzonetherapie is een behandelmethode die zeer positief kan werken in het proces om het lichaam meer in balans te brengen. Reflexzonetherapie stimuleert het herstel van het natuurlijk evenwicht in het lichaam waardoor het lichaam weer evenwichtig gaat functioneren. Hierdoor kunnen pijnklachten verminderen, waardoor de kwaliteit van leven kan verbeteren. Een reflexzonetherapeut neemt de tijd voor de cliënt en heeft aandacht voor zowel het lichamelijke als emotionele welbevinden.

Vergoeding van reflexzone behandelingen
De kosten van de reflexzonetherapie worden voor een groot gedeelte vergoed door de ziektekostenverzekeraars (mits aanvullend verzekerd). Omdat vergoedingen vanuit het aanvullend pakket worden gedaan, wordt hiervoor geen aanspraak gemaakt op het eigen risico. Bij een reflexzonetherapeut kunt u zonder verwijzing terecht.

Kiezen voor een Reflexzonetherapeut aangesloten bij VNRT, betekent kiezen voor gecontroleerde en up to date kwaliteit.

Bron: www.vnrt.nl 

Meer lezen over reflexzonetherapie en pijn? Klik dan op onderstaande link om het artikel te lezen:

Artikel-omgaan-pijn