Omgaan met kanker – Toon Hermans Huis Sittard

Afgelopen vrijdag, 12 oktober, waren wij te gast in het Toon Hermans Huis in Sittard, om mensen te laten voelen wat voetreflex bij kanker (oncoreflex) kan betekenen voor hen.

Na een mooie en duidelijke presentatie verzorgd door Marjo Kuypers mochten wij 15 gasten laten kennismaken met voetreflextherapie.

Nieuwsgierig geworden door de woorden van Marjo wilde iedereen wel eens voelen wat voetreflextherapie met je doet. De reacties waren overweldigend: “ wauw, geweldig, waarom wisten wij dit niet eerder, super, wat doet dit me goed.”

Zo fijn, als je dit gevoel bij je cliënten kunt oproepen. Het was een supermooie ochtend, waarvan niet alleen de gasten, maar ook wij zelf hebben genoten.

Vanuit het Toon Hermans Huis kregen wij onderstaande reactie:

“Jullie hebben als team een geweldige ochtend verzorgd met veel interactie tussen jullie en onze gasten. Het was duidelijk dat iedereen enorm genoten heeft. Eenieder van jullie die meegeholpen heeft deze bijzondere ochtend voor onze gasten te verzorgen enorm bedankt, namens de medewerkers en gasten van het Toon Hermans Huis Sittard.”

Daar wordt je toch helemaal blij van? Daar doen we het voor.

Na afloop zijn we nog lekker gaan lunchen met z’n allen, als afsluiting van een geslaagde dag.