We kijken terug op een geslaagde dag van de reflexologie 2019

Door: Els Cordewener & Annita Puts

Vakgroep Limburg organiseerde 22 september een Event in het kader van Stress en Burn-out

Op 22 september was het dan zover. Na maanden van voorbereidingen, veel overleg en overwegingen ging de dag van start op een top locatie, namelijk Boshotel Vlodrop.

 

De keuze was gemaakt om het event multidisciplinair op te zetten. Het programma bestond uit een aantal lezingen over reflexzone therapie, mindfullness en kindercoaching voor het hooggevoelige kind.

Verder was er een workshop te volgen over Qigong, konden bezoekers genieten van een bijzonder klankschalenconcert en uiteraard kon men zich overgeven aan een prachtige reflexzonebehandeling. Buiten konden bezoekers gebruik maken van het blotevoetenpad, speciaal voor deze gelegenheid gemaakt door een van onze therapeuten. Zij coachte ook de wandeling op het pad. Hiervan werd veelvuldig gebruik gemaakt door de bezoekers.

Op het Informatieplein kon men zich laten informeren over het lidmaatschap van de ledenorganisatie van het Groene kruis, aromatherapie, qigong, kindercoaching, mindfulness, klankschalen, reflexzonetherapie.

Deze zeer geslaagde dag was alleen maar mogelijk door de medewerking van collega therapeuten buiten onze vakgroep, en de inzet van de andere disciplines.

We kunnen terugzien op een warme, zeer geslaagde dag, met alleen maar positieve reacties van de bezoekers.