Reflexzonetherapie en omgaan met pijn – Helden

PRESENTATIE REFLEXZONETHERAPIE EN OMGAAN MET PIJN

Reflexzonetherapie laat positieve effecten zien op de kwaliteit van leven, bij stress, angst en pijn. De methode is veilig en heeft geen bijwerkingen. Een gerichte krachtige prikkel of hyperstimulatie stimuleert het brein en het zenuwstelsel om weer in balans te komen. Ook stimuleert Reflexologie de zenuwen in het ruggenmerg, waardoor de pijn af kan nemen.

Therapeuten van de VNRT geven op diverse locaties in Nederland een presentatie over Reflexzonetherapie. Voor Helden e.o. vindt deze presentatie plaats op

donderdag 22 februari 2018

bij Kerkeböske,

Aan de Koeberg 3, Helden

Aanvang: 19.30 uur; welkom vanaf 19.00 uur.

Tijdens de bijeenkomst zal in het bijzonder aandacht worden gegeven aan: wat is Reflexzonetherapie? Wat kun je er mee bereiken? Wat is de toegevoegde waarde voor patiënten met (chronische) pijn?

De presentatie wordt gevolgd door een korte ontspannende reflexzonebehandeling voor de aanwezigen door de reflexzonetherapeuten.

De entree bedraagt € 5,– inclusief een kop koffie/thee en een korte reflexzonebehandeling ter kennismaking.

Bent u niet in de gelegenheid om de presentatie bij te wonen, en wilt u wel kennis maken met reflexzonetherapie, dan kunt u contact opnemen met de VNRT of een reflexzonetherapeut in uw omgeving. Op onze site www.vnrt.nl  heeft u de mogelijkheid eenvoudig te zoeken naar een therapeut in uw omgeving.

U kunt zich aanmelden tot 19 februari 2018 via e-mail: info@reflexzonetherapielimburg.nl Graag erbij vermelden of u alleen de presentatie wilt bijwonen of ook een reflexzonebehandeling wilt.