22141292_1153348521464815_3828080950123718228_n

Paulien Driessen – Roermond

Paulien Driessen (1982) is in 2006 begonnen aan haar opleiding tot reflexzonetherapeut bij Instituut Kosmos in Eindhoven en heeft deze succesvol afgerond. Nadat ze enkele jaren workshops over de Empathische Levensstijl volgde besloot ze om de coaching training te gaan doen. Haar opleiding tot coach volgt ze bij leermeester en auteur Dhr. L.R. Rerimassi in Geleen.

Sinds 2009 is zij werkzaam in haar praktijk in Roermond en heeft inmiddels al vele mensen begeleid naar een gezonder leven.
Gepassioneerd werkt Paulien op een persoonlijke, deskundige en aandachtige manier met je samen, met als doel om jouw mentale en lichamelijke gezondheid op een natuurlijke wijze te verbeteren.

De voeten vormen een belangrijke informatiebron. Vanuit haar kennis, kunde en ervaring weet ze dat voeten als het ware ‘verhalen kunnen vertellen’ en hoe je deze kunt lezen. Daarnaast adviseert Paulien je op het gebied van (natuurlijke) voeding, beweging en leefstijl om klachten te verlichten. Met haar ervaring als coach weet zij altijd de vinger op de juiste plek te leggen en je te helpen om zelfstandig grip op je leven te krijgen en houden!

Geschikt voor Iedereen
In haar praktijk komen allerlei mensen, van baby’s tot ouderen, ter ontspanning of met klachten, acute of chronische klachten, vage of specifieke klachten. Paulien combineert voetreflextherapie en coaching om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Je mag altijd vrijblijvend contact met haar opnemen om te bespreken of ze jou kan begeleiden.