Paulien Driessen

Paulien Driessen – Roermond

Paulien Driessen (1982) is in 2006 begonnen aan haar opleiding tot reflexzonetherapeut bij Instituut Kosmos in Eindhoven en heeft deze succesvol afgerond. Sinds 2009 is zij werkzaam in haar praktijk in Roermond en heeft inmiddels al heel wat ervaring opgedaan.
Gepassioneerd werkt Paulien op een persoonlijke, deskundige, aandachtige en effectieve manier met u samen, met als doel om uw gezondheid op een natuurlijke wijze te verbeteren.

De voeten vormen een belangrijke informatiebron. Vanuit haar kennis, kunde en ervaring weet ze dat voeten als het ware ‘verhalen kunnen vertellen’ en hoe je deze kunt lezen. Daarnaast adviseert Paulien je op het gebied van (natuurlijke) voeding om klachten te verlichten.

In haar praktijk komen allerlei mensen, van baby’s tot ouderen, ter ontspanning of met klachten, acute of chronische klachten, vage of specifieke klachten.

Bij klachten kun je denken aan burn-out, rugklachten, menstruatieklachten, hoofdpijnen, darmklachten, pijnen in voet(en), stressklachten en nog veel meer.

Met klachten of gewoon voor de ontspanning, je bent van harte welkom!
Meer weten? Neem gerust een kijkje op mijn website:
www.pauliendriessen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *