Paulien Driessen

Paulien Driessen - Roermond

Paulien Driessen (1982) is in 2006 begonnen aan haar opleiding tot reflexzonetherapeut bij Instituut Kosmos in Eindhoven en heeft deze succesvol afgerond. Tegelijkertijd volgde ze workshops over de Empathische Leer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zelfmanagemnt en spirituele talenten. Na een aantal jaren besloot ze om de coaching training te gaan doen. Haar opleiding tot coach volgde ze bij leermeester en auteur Dhr. L.R. Rerimassi in Geleen. Deze vorm van coaching is gebasseerd op een combinatie van logica, gezond verstand en spirituele groei!

Sinds 2009 is Paulien werkzaam in haar praktijk in Roermond en heeft inmiddels al vele mensen begeleid naar een beter leven.
Gepassioneerd werkt Paulien op een persoonlijke, deskundige en aandachtige manier met je samen, met als doel om jouw mentale en lichamelijke gezondheid te verbeteren.

Spirituele talenten zet ze in om tot de kern van het probleem of de klacht te komen.

De voeten vormen een belangrijke informatiebron. Vanuit haar kennis, kunde en ervaring weet ze dat voeten als het ware ‘verhalen kunnen vertellen’ en hoe je deze kunt lezen. Daarnaast adviseert Paulien je op het gebied van (natuurlijke) voeding, beweging en leefstijl om klachten te verlichten. Met haar ervaring als coach weet zij altijd de vinger op de juiste plek te leggen en je te helpen om zelfstandig grip op je leven te krijgen en houden!

Geschikt voor Iedereen
In haar praktijk komen allerlei mensen, van baby’s tot ouderen, ter ontspanning of met klachten, acute of chronische klachten, vage of specifieke klachten. Paulien combineert voetreflextherapie en coaching om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Je mag altijd vrijblijvend contact met haar opnemen om te kennis te maken!

Kijk voor meer info op :
www.pauliendriessen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *